Wat anderen over mij zeggen

Op mijn gemak, heel goed luistert, inleeft, zeer oprecht is! gewoon heel erg gezellig.

Ik had via via het nummer van Jocelijn gekregen en wist dat ze net begonnen was als orthomoleculair adviseur! Met nog niet zoveel ervaring. Ik wilde meer informatie wat betreft mijn leefstijl, eten en supplementen om mezelf weer wat fitter te voelen en omdat ik graag nog een x zwanger wilde worden..dus maakten wij een afspraak.

 

De dag dat ik bij haar kwam, wist ik net die ochtend dat ik zwanger was! Sneller dan gepland...Dus Jocelijn was echt de eerste na mijn man die het wist! Dat was erg bijzonder!


Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en wat ik erg prettig vind is dat ze heel goed naar je luistert en zich inleeft en zeer oprecht is! Daarnaast was't gewoon heel erg gezellig en heb veel tips gekregen die ik nog steeds gebruikt!


Adrian             01-10-2019

Inspirerend, enthousiast, motiverend, duidelijk maar vooral leuk.

Ik ben bij Jocelijn terecht gekomen door een bekende die een zeer goede ervaring met haar heeft gehad.

Mijn klachten zijn een niet goed funtionerend auto immuun systeem, gewrichtsklachten en nog veel meer, algehele malaise dus.

In 8 jaar tijd 22x in het ziekenhuis gelegen en heel veel verschillende medicijnen gekregen omdat de oorzaak niet te vinden was.

 

Na een zeer inspirerend eerste gesprek gestart met een aantal supplementen en gezond eten en nog vele andere handvatten ben ik in zeer korte tijd in een andere wereld terecht gekomen.

Ik voel me na 5 a 6 weken al veel energieker met nu al veel minder klachten en ben ik mijn medicijn gebruik aan het afbouwen.

 

Jocelijn heeft dat op een inspirerende, enthousiaste, motiverende, duidelijke maar vooral leuke manier over weten te brengen.

Deze veranderde levenswijze kan ik iedereen aanbevelen.

Rob            12-10-2020

Helemaal van mijn medicijnen af. Ik voel me super!!

Ik kwam in contact met Jocelijn toen het na 1,5 jaar reumatische klachten te hebben nog steeds niet zo goed ging als ik wilde. Maar nadat ik op haar advies mijn voeding aanpaste met de daarbij horende supplementen, merkte ik na een paar dagen al verschil. Ik ben nu 4 maanden verder, 12,5 kilo lichter en helemaal van mijn medicijnen af. Ik voel me super!!


Ilja            05-07-2020